Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam B..... Girek (2514 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Fiona66 napisał:

Tiaa..., ale sprobuj takiemu desperatowi (co to ma ochote przyjechac w ciemno) odpisac na forum, ze to zly pomysl, ze z praca jest bardzo trudno i ze "eldorado", to moze i bylo, ale na pewno nie jest. Dostaniesz latke wrednego, nieuzytego rodaka, co to sam ma, a drugiemu odradza, ze zamiast zajac sie natychmiast szukaniem pracy dla desperata (a on przeciez umie i moze robic wszystko ) probujesz zrujnowac jego fantastyczna wizje [/quote]

jak chodzi o wyjazdy w ciemno to jest to dla mnie głupotą co już napisałem dawno temu . dlatego od dość dawna omijam desperatów z postami na tym forum bo po co się nadwyrężać i szargać sobie nerwy , być posądzonym że jest się wrednym albo o przynależność do forumowej mafii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Andre ved mark napisał:
Fiona66 napisał:

Tiaa..., ale sprobuj takiemu desperatowi (co to ma ochote przyjechac w ciemno) odpisac na forum, ze to zly pomysl, ze z praca jest bardzo trudno i ze "eldorado", to moze i bylo, ale na pewno nie jest. Dostaniesz latke wrednego, nieuzytego rodaka, co to sam ma, a drugiemu odradza, ze zamiast zajac sie natychmiast szukaniem pracy dla desperata (a on przeciez umie i moze robic wszystko ) probujesz zrujnowac jego fantastyczna wizje

jak chodzi o wyjazdy w ciemno to jest to dla mnie głupotą co już napisałem dawno temu . dlatego od dość dawna omijam desperatów z postami na tym forum bo po co się nadwyrężać i szargać sobie nerwy , być posądzonym że jest się wrednym albo o przynależność do forumowej mafii

Przecież i tak wszyscy wiedzą że należysz, nie wypieraj się "rodziny"

kto jest ojcem chrzestnym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie przyznaje się nie mam żadnego związku z Don Corleone , nie znam i nigdy mu nie pomagałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
magda d
(madzia26)
Nowicjusz
staram sie ale jest ciezko ech no ale nie bede sie poddawala i bede szukala dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
... kto jest ojcem chrzestnym?...
Ja uważam ,że tym prawdziwym na Tym Forum...MN...jest niejaki...cichy i spokojny....
NIE KTO INNY JAK SAM..."kzk"...

I.... KROPKA....!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
co tam--- tzw . surwiwal po Polsku

Zgłoś wpis
Oceń wpis: